celebritate cumpărături

Ce Vanessa Traina nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . Am intrebat stilistul si directorul executiv al liniei Vanessa Traina, a carui colectie Rodinx Vanessa Traina tocmai a debutat, despre samponul uscat, lumanarea gardeniei si gelul de arnica pe care nu-l poate trai fara.

Dr. Teal Soothe & Sleep Epsom Soluție de înmuiere a sării cu Lavender, 3 lb.

Aceste săruri Epsom sunt baza oricărei băi bune. Îmi iau timp să mă relaxez și să fac ceva pentru mine la sfârșitul fiecărei zile, mai ales acum că am doi copii, așa că îmi place baie ca un moment de Zen pentru mine. Aș vrea să cred că face ceva pe piele, tragând totul, dar într-adevăr este doar cel mai bun mod de a vă lua ziua și de a vă pregăti pentru următoarea.

Boiron Arnicare Gel de ameliorare a durerii homeopate

Folosesc acest lucru pe fiul meu ori de câte ori cade sau devine bumped pentru că, de îndată ce se întâmplă, vă frecați-l și-l ia orice vânătăi. Este un truc foarte bun. Și cu o vârstă de 1 an și jumătate, vă pot spune că trecem prin multe. Purpuriu nu apare niciodată dacă îl primești la timp.

Fulgi de sare de la Maldon, cutie de 8, 5 uncii

Îmi place sarea Maldon, dar îmi place mai mult pentru o băutură pe care o am în fiecare dimineață. A fost un vârf fierbinte de la antrenorul meu, care mi-a spus să încep ziua cu un pahar de apă care conține sucul unei tei, plus sare de mare. E bine pentru glandele suprarenale și să-ți porți corpul primul lucru dimineața. Eu folosesc Maldon pentru asta, nu pentru textură (pentru că se dizolvă complet!), Ci din cauza unde provine.

Lumânarea Frederic Malle Tubereuse

Îmi plac mirosurile florale acasă și nu sunt una care să ardă o lumânare în fiecare cameră, dar aceasta are o moscozitate bogată care este atât de adevărată pentru esența florii. Pur și simplu o arzi pentru o perioadă scurtă de timp, iar aroma în cameră este doar parfumată. De fapt, chiar și atunci când nu arde uleiurile provenite din mirosul de lumânare, aerul este cel mai frumos mod.

Tatcha Luminous Deep Hydration Revitalizing Eye Mask

Artistul meu de machiaj mi-a prezentat-o ​​în Tatcha cu ani în urmă ca fiind o marcă cu totul naturală, cu ingrediente provenind din Japonia, și îmi place totul, dar în mare parte îmi plac aceste măști dimineața când sunt obosită. Vă dă aspectul trezit și vă deschide ochii. Cred că prăjește și sub ochi, dar aș putea să-mi imaginez.

Tide pentru a Du-te Pen Instant Perfect Remover Pen

Am o pungă Mary Poppins cu trucuri și instrumente de măturat pentru mame, iar acest lucru bifează ambele cutii. Dacă obțineți ceva pe ceea ce purtați - pentru mine, este întotdeauna fiul meu care vine la mine cu ceva de genul zmeură pe degete atunci când probabil că sunt într-o haină albă - stiloul Tide tocmai se descurcă imediat. E ca și legea lui Murphy: Când nu am, îmi dau în mod inevitabil hainele murdare, dar când o fac, reușesc să mă păstrez curat. Mai bine să o ai mereu.

Șampon KloraneDry cu lapte de ovăz - fără aerosol (1, 7 oz)

Un produs incredibil pentru fata pe drum. Cu copiii mici, vrei mereu ceva care să te ajute să te uiți împreună, chiar dacă nu ai tot timpul să o faci. Acest lucru mă va păstra pe mine ca un pic de revigorant pentru a pulveriza în părul meu aproape în fiecare zi - este un pic de un sampon și un produs de styling într-unul pentru că ia unt de ulei din părul tău și doar își reîmprospătează textura cu un pic de pietre.

Foto: © 2018 Jason Jamal Nakleh

Rodin x Colecția Vanessa Traina Collection Ruj de lux

Am creat rujul dahlia pentru această colaborare cu Rodin pentru că eu mereu căutam roșul perfect. Întotdeauna am avut această umbră și formulă în mintea mea - Îmi place rujurile lui Rodin, dar ele sunt foarte îndrăznețe și opace și am vrut ceva cu puțină ușurință față de ea, așa am ajuns la asta.