celebritate cumpărături

Ce Wendi McLendon-Covey nu poate trăi fără

Anonim

Dacă sunteți ca noi, probabil că ați întrebat ce oameni celebri adaugă la căruțele lor. Nu este brosa JAR și scaunul Louis XV, dar sanii de mână și periuța electrică de dinți . Am intrebat-o pe Wendi McLendon-Covey, vedeta piesei The Goldbergs (precum si Bridesmaids si Reno 911! ) Despre care nu poate trai fara ea.

RapidLash Gel de îmbunătățire a gâtului

Bine, deci durează exact șase săptămâni. Și trebuie să fii sârguincios în privința asta. Nu poți sări peste o zi. Dar prima zi a celei de-a șasea săptămâni - și acest lucru este adevărat - trebuia să îmbrăcăm genele mele pentru că ele se curățau de ochelarii de soare! De fapt, m-au întrebat dacă am genele false de când am început să folosesc asta. Le-am gasit pentru ca nu am vrut sa fac Latisse, pentru ca era prea scump, si asta e poate o treime din pret. Am citit toate recenziile, iar acum jur. Îi recomand cu cât mai mulți oameni posibil. Iată ce se întâmplă în legătură cu asta - vă va oferi cele mai bune genele tale personale. Dacă nu aveți genele naturale lungi, nu veți arăta ca și cum ați purta cele false. Indiferent de genele pe care le aveai atunci când erai la cel mai sanatos este ceea ce vor arăta. De asemenea, din fericire, acestea nu vă schimbă culoarea ochilor ca și Latisse. De asemenea, nu vă întunecă genele. Mai am nevoie de rimel. Dar, wow.

E-mail

Prin trimiterea e-mailului dvs., sunteți de acord cu Termenii și Politica noastră de confidențialitate.

Saatva saltea de lux de lux

Mi-am găsit salteaua Saatva atunci când căutam o saltea biodegradabilă și organică care să nu elibereze substanțe chimice deoarece, cred sau nu, nu-mi place! Acest lucru este atât de confortabil, este ca și cum ai dormi pe un biscuit mare. E atât de drăguț. Sunt un insomniac fost, asa ca somnul meu este foarte important pentru mine - de fapt, este greu sa iesi din pat dimineata, pentru ca este ferm, dar si soft asa cum ai nevoie sa fie. Este susținător și pluș. De fapt, am fost speriat să-l obțin online. Nu am încercat mai întâi! Dar am citit toate recenziile și m-am gândit: De ce nu? Nu am regretat deloc.

Josie Maran Argan ulei de curățare

Asta e ceva care mi-a fost trimis gratuit și erau geniali, pentru că acum sunt un convertit și îl cumpăr, am cumpărat-o și, practic, îl ascund. Pielea mea este super sensibilă, așa că un produs de curățare pe bază de ulei este doar perfect, mai degrabă decât un lucru de detergent care îl strivește. Acest lucru sporește de fapt un pic și ia toate urmele de machiaj departe, fără a vă face să vă simțiți uscat sau strâmt la toate. Pielea ta este doar moale și roșie după aceea. De fapt, îmi rad cu picioarele. Îmi place multă hidratare. Sunt, în principiu, o șopârlă.

Nutiva Uleiul de cânepă organic

Deci, pielea mea este atât de hipersensibilă încât trebuie să o curăț cu uleiuri și apoi să o fac și cu mai mult ulei. Chiar pun mereu pe ulei tot timpul. Cu chestiile astea, mi se pare că pot auzi cu adevărat pielea mea. E ca, slurrrrrrrrp . Îmi folosesc și tot corpul. Îmi spăl fața cu Josie Maran și apoi pun mai mult ulei de cânepă. Nu prea miroase ca orice, dar vine verde. Deci, esti ca, "Vreau ca aceste lucruri pe mine?", Dar crede-ma, tu. Poți chiar să gătești cu el, dar nu am făcut-o încă.

Apa de vis Melatonina naturala

Deci, după cum știți, sunt o insomniec. Am aflat despre asta în timpul presei pentru domnișoarele de onoare . Mergeam în oraș în oraș, care este cu adevărat dificil în ciclul somnului, dar trebuie să adormi în anumite momente pentru a fi treaz pentru lucruri, chiar dacă sunt doar câteva ore. Deci, Dream Water pur și simplu vă face să dormiți magic. Nu te va lovi, dar e un ajutor de somn blând. Nu e ca niște pastile sau ceva. Veți primi cel puțin trei sau patru ore foarte odihnitoare. Jur pe asta - trec prin cazuri de chestii. Nu-mi amintesc exact ce este in el, dar are melatonina, care, amuzant, nu functioneaza sub forma de pilula pentru mine. Acest lucru funcționează, totuși. Ceea ce o pot compara este să aibă un antrenament frumos și apoi să-mi dau seama. Somnul vine atât de ușor.

Vanity Girl Broadway luminată oglindă de vanitate

Așa că mi-am transformat camera de dressing acasă într-un dressing cu oglinda. Este mare și șic și are bulbii rotunzi - arată pur și simplu profesional. Acum, când îmi fac machiajul acasă, văd totul, ceea ce vrei cu adevărat! Primesc atât de multe complimente pe când oamenii vin - știi, în toate turneele pe care le fac din casa mea, în timp ce îmi bateam fața. Cu adevărat, totuși, ea oferă o lumină foarte mare și mă face să mă simt ca un adult care are instrumentul potrivit pentru a-și face treaba. Vrei lumină profesională chiar și atunci când faci doar machiajul tău acasă!

Decora 7 inchi Giant Googly Eyes

Sunt un mare fan al lui Amy Sedaris, iar una din elementele ei de decorare este de a arunca ochii pe tot. Așadar, am găsit acești ochi masivi pe Amazon (vin însă într-o grămadă de diferite dimensiuni) și le-am pus în frigider și în cuptorul cu microunde, și de fiecare dată când intru în bucătăria mea, sunt atât de fericită să le văd. E ca și cum am prieteni în bucătăria mea, care mă bucură să mă vadă. E așa de proastă și îmi place. Toată lumea care vine peste comentariile lor. Vor fi "Aah!" Și voi uita că sunt chiar acolo. E puțin cam ca Playhouse-ul lui Pee-wee .