teste de testare

Care este robotul vid?

Anonim

Este acum primăvara, ceea ce înseamnă că este aproape sezonul de curățenie și de organizare. Există ceva deosebit de alarmant pentru a ieși din depresiunea de iarnă pentru a afla că casa ta este o mizerie prafuită și aglomerată. Pentru a vă ajuta (și noi) cu spruding up și restaurarea ordin, vorbim cu profesioniști și experți în această săptămână totul despre cele mai bune trucuri și instrumente.

Cu rotoare de roboți din ce în ce mai înșelătoare, care ies în fiecare an, se pare că intrăm în epoca de aur a agenților de curățare inteligenți. Externalizarea îndatoririlor dvs. de curățenie la un robot literal ar putea părea o lenevie supremă, dar când vedeți unul care este echipat cu lasere fanteziste, capacitatea de a vă cartografia podelele și chiar de a le șterge, ar fi bine să îmbrățișați asta.

Derulați și prin reviziile robot-vacuum Amazon, și veți afla că oamenii sunt atașați de acești tipi mici. Atât de atașați, vor da roboților numele lor și vor vorbi despre ei ca și cum ar fi membri ai familiei. În pregătirea pentru această poveste, colegii au împărtășit poveștile despre prietenii care erau atât de îndrăgostiți de prietenii robotului că îi consideră mici animale de companie. Pentru că acum sunt un aficionado în vid, trebuia să aflu mai multe. Am vorbit cu experți de vid pe care dintre ele sunt cele mai bune, numit într-un cuplu pentru a încerca, și a stabilit pentru a răspunde la întrebarea, "ar trebui să cumpăr unul"

Experții spun.

Ca un FYI general pe vacuum robot, acestea sunt autonome (deci nu trebuie sa le trageti deasupra podelelor), sunt fara sac si pot fi programate sa curata in timp ce sunteti departe. Pentru mai multe informații despre peisajul robot-vac, am vorbit cu un tehnician de reparații în vid pe internet, care se numește Touchmyfuckingcoffee pe Reddit (el este și moderatorul subreditului de vid). Deși nu deține însuși un robot vac, el spune că acestea sunt deosebit de utile pentru persoanele care lucrează ore îndelungate sau doar doresc ca locul să fie măturat zilnic. "Preturile au ajuns destul de accesibile ca oamenii cu venituri consumabile sa poata avea luxul", spune el, desi daca aveti covoare sau mochete, veti dori un vacuum conventional pentru asta. Roboturile sunt doar un accesoriu pentru a avea în arsenalul dvs. de curățare a podelelor. "

El recomandă să acordați prioritate aspiratoarelor cu o bună garanție și să găsiți ceva accesibil care să poată curăța și să-ți hărțiască apartamentul. "Primele trei branduri, așa cum o văd, sunt Miele, pentru rețeaua sa de garanție excelentă; Neato, pentru algoritmul său minunat de cartografiere și preț; și apoi Roomba, doar pentru că au fost cel mai lung la el ", spune el.

Anthony, editorul site-ului Best Vacuum Expert, mi-a spus că, pentru o mașină de curățat de sus în jos curată, robo-urile sunt încă un pic gimme. "Nu cred că veți obține aceleași aspirații ca un vacuum vertical, dar pentru părul de companie este frumos și că ele funcționează excelent pe țiglă și lemn tare". El constată că aspiratoarele robotului sunt ideale pentru curățarea zgomotelor de zi cu zi și mi-au arătat în direcția aspiratoarelor Shark, pentru designul lor, și Neato. "Neato scanează camera de murdărie și praf și apoi merge după ea și are o formă cu colțuri pătrate, astfel încât poate ajunge mai ușor în pete".

Spun .

Din moment ce experții mei mi-au spus că roboții sunt cei mai potriviți pentru podele din lemn de esență tare, am apelat la câteva recomandări și l-am lăsat să se piardă în livingul meu spațios, care are o mulțime de spațiu de podea, capcane de mobilier și spații greu accesibile.

iRobot Roomba 690

Roomba este sinonim cu robotul aspiră ca și Kleenex la țesuturi, așa că am încercat mai întâi irobotul Roomba 690. Acesta este unul dintre cele mai populare modele Roomba, dar ca un prototip mai vechi, este cu siguranta lipsit de unele clopote si fluiere. Sunt trist să raportez că a manevrat în jurul locuinței mele cu harul unui câine orb (deși mai puțin fermecător). Ea face o treabă decentă de a culege praf și murdărie unde o găsește, dar are tendința de a se roti în jurul cercurilor și de a ramâne în lucruri de peste și peste din nou. Am fost, de asemenea, uimit de cât de puțin timp de funcționare are acest Roomba (cel puțin 40 de minute) înainte ca bateria să devină dezordonată. Recenzentii online spun că se simte mai bine la navigarea pe o zonă în timp, deci poate că cheia este puțin mai răbdătoare.

iRobot Roomba 960

Apoi a fost 942 de la Roomba. Am auzit că cartografierea Wi-Fi pe acest tip (care vă poate spune unde Roomba a curățat de fapt) nu a fost de pierdut și, în general, a fost cu adevărat impresionată de acest model. Primul lucru pe care l-am observat a fost cât de curând se curăță, se mișcă înainte și înapoi într-un model de grilă, astfel încât să nu piardă prea mult și fără să se lovească prea mult în mobilier. Nu se ocupă prea mult de o zonă prea frecventă sau se întoarce înapoi în aceleași locuri, deci este foarte bine să utilizați în mod eficient durata de viață a bateriei pentru a curăța camera. De asemenea, cartografierea Wi-Fi vă poate ajuta să programați unde doriți să curățați Roomba dvs. și acest model face o treabă bună de a lua murdăria și praful.

Neato Botvac D5

Am fost foarte curios cu privire la Neato, vidul în formă de D, care este conceput pentru a se sprijini în spații mici și de asemenea se conectează la Wi-Fi. Lucrul cool despre Neato este că este echipat cu senzori laser pentru a străpunge murdăria și praful, poate funcționa în întuneric și are capabilități de curățare a puterii prin "rotire prin curgere". Îmi place modul în care navighează și fuste în jurul obiectelor, dar conexiunea Wi-Fi a fost foarte dificil de sincronizat. Și deși am fost frustrat să văd cercul Neato înapoi peste aceleași locuri din nou și din nou, când am verificat coșul de gunoi, era clar că Neato a adunat cele mai multe praf, păr și murdărie - se pare că este cel mai bun curațare profundă.

Verdictul

În timp ce văd apelul de a avea un robot pentru a-mi curăța mizeria și a recunoaște că sunt niște băieți dornici de muncă, ei nu ar face parte din rutina mea obișnuită de curățare. Ca cineva care externalizează deja curățarea casei și mă simt confortabil în jurul unei mături, cumpărarea se simte puțin excesivă. Cu toate acestea, am simtit o anumita rudenie cu iRobot 960 si, cu siguranta, i-as recomanda-o unui angajat care vrea ceva eficient si fiabil si poate scadea 700 $ pe un vid mic. Neato este o altă opțiune excelentă dacă doriți un cărucior care poate curăța adânc podeaua dvs. de apartament. Dacă sunteți pe un buget, aș recomanda să vă uitați în ceva de genul Eufy 11 (vizionați recenziile clienților verificați de la cumpărători verificați!) Pe iRobot 690. Dacă vă place, puteți face chiar și un nou prieten de-a lungul drumului.