săptămână de lenjerie

Femeia care a scris cartea pe lenjeria de corp pe lenjeria ei preferată

Anonim

Bine ati venit la Saptamana pentru Lenjerie de corp, unde vorbim de lenjerie intima, de la chilotii de bunica - cum ar fi chilotii bunicuti sau lenjeria invizibila testata cu covorul rosu - la felul pe care il purtati cu acea persoana speciala.

Știu totul despre lenjerie de corp și asta îmi păstrez cumpărăturile.

Cora Harrington este fondatorul blogului Lingerie Addict , precum și autorul cărții noi In Intimate Detail (din 28 august). Aici ne povestește despre lenjeria de corp pe care o cumpără din nou și din nou.

Mă preocupă de lenjeria mea. Nu trebuie doar să se potrivească bine (fără legare, sapaturi, înfundare sau înșurubare), trebuie să fie și moale, confortabil, ușor de îngrijit și - îndrăznesc să spun asta? - frumos. Ca blogger de lenjerie, am încercat un TON de lenjerie de corp, dar am doar câteva favorite pe care le întorc din nou și din nou. Acestea sunt pantalonii pe care sunt dispus să plătesc prețul integral și că mă laud tuturor prietenilor mei. Numele lor? Natori Bliss Briefs.

Nu-mi amintesc ce ma făcut să mă decid să le cumpăr pentru prima dată. Poate un prieten le-a recomandat, sau poate că au fost doar o achiziție rapidă pe măsură ce am trecut prin Nordstrom. Dar știu că a fost dragoste la prima încercare. Vedeți, în plus față de faptul că sunt pretențios pe principiul general, am și o condiție de sensibilitate - vulvodynia - ceea ce mă face extrem de conștient de lucruri precum calitatea țesăturilor și plasarea cusăturilor. Practic, dacă ceva este suficient de confortabil pentru mine port în fiecare zi, atunci este probabil suficient de confortabil pentru toată lumea. Trupul meu nu poate tolera nimic mai puțin.

Pălăriile Natori Bliss sunt realizate din bumbac pima de pluș cu o atingere de spandex și tăiate în dantelă delicată (dar nu twee). În timp ce, ca toate lenjeria de corp, este recomandat să spălați mâinile și să le uscați la aer, mărturisesc că mi-am aruncat Natori Bliss Briefs atât în ​​mașina de spălat, cât și în uscător și au ieșit bine. Acestea durează ani (literal), iar faptul că vin în mai mult de o duzină de culori la modă este un bonus mic. Oh, și pantalonii nu vor apărea sub îmbrăcăminte și sunt disponibili până la o dimensiune 20. De aceea dețin cel puțin 10 până la 12 perechi la un moment dat și tocmai am cumpărat 6 săptămâna trecută - sunt 17 la sută mai ieftine când cumperi 3 la un moment dat.

Natori Bliss Briefs pentru bumbac

Mai multe plicuri aprobate pentru femei

Butași de comanda de unt Hipster

Designerul și scriitorul de costume Alison Freer ne-a povestit despre lenjeria invizibilă purtată sub rochii strânse de covor roșu: "Sunt șușoite subțiri, se află perfect ca o a doua piele și sunt absolut invizibile sub fiecare pereche de pantaloni pe care îi dețin. Dacă v-ați întrebat vreodată ce steluțe de pe covorul roșu purtau sub acele rochițe neclintite, răspunsul este aproape sigur o pereche de Commandos. Pantalonii băieți ai lui Commando sunt atât elastici, cât și fără cusături - ceea ce înseamnă că nu se vor cădea, nu se vor agăța sau nu se vor face bulgări nebănuite și nefolositoare sub o pereche de pantaloni. Ei nu se deplasează niciodată în jurul lor, nu alunecă, nu se răsucesc sau nu se dezvăluie odată ce începeți să vă mișcați și transpirați.

Pe bikini Gossamer Mesh

Kim France, redactorul fondator al revistei Lucky, cumpără doar acest îmbrăcăminte din bikini: "Sertarul meu de lenjerie este cel mai plictisitor loc din lume, pentru că tot ce am sunt sunt zeci de perechi de același lucru: Pe Goshamer's Mesh Bikinis. Este atât de departe și de departe lenjeria perfectă că am un timp greu de înțeles de ce oricine poartă orice altceva: Este super-lumină, foarte respirabil și - cel mai important - extrem de rezistent la VPL. Serios, este ca rezistent la VPL ca o curea, dar fara enervarea unui tanga. "

Everlane Femeile de înaltă Rise Hipster

Strategistul scriitor Lori Keong a încercat linia de lenjerie Everlane și a fost plăcut surprins: "Îmi place un moment bun cu talia mare, pentru că vă face ca fundul să arate ca și cum ar juca în propria sa aniversare a anilor 90 ai lui Calvin Klein. Acestea alunecă până la nivelul ombilicului, îmbrățișați-vă, dar nu vă strângeți mijlocul și nu vă pierdeți forma și nici nu vă grăbiți în jurul șoldurilor în timpul zilei. M-am putut vedea încărcându-le pe acestea într-o grămadă de culori diferite, deși albul cu adevărat cuie "Carrie Bradshaw în atmosfera strâmtă-albe".